Recall Healing® hallgatók és barátaik klubja, 2017. február

A Recall Healing® egy önismereti rendszer, amelynek segítségével sajátos nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzet (beleértve a betegségek és viselkedések) hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit. A módszer az önmagunkkal, valamint embertársainkkal (családunkkal, élettársunkkal, barátainkkal) való kapcsolódásunk belső ellentmondásait vizsgálja, ezek feltárásával és feloldásával segíti hozzá az érintettet egy jobb életminőség eléréséhez.


2017. februári klubfoglalkozásunk témája:

Családfakutatás kezdőknek.

 

Aki keress talál tartja a mondás, avagy a kitartó kutató munka, mindig meghozza a jutalmát.

"Ami nem emelkedik bennünk a tudatosság szintjére, az sorsként tér vissza hozzánk." - hivatkozik dr. Gilbert Renaud Carl G. Jung gondolataira. Tanfolyamain gyakran hallhatjuk, hogy a történetek gyógyítják a lelkünket, különösen igaz ez azokra a családi történeteinkre, amiket felmenőink mesélnek el nekünk: életük boldog pillanatairól és szenvedéseikről egyaránt. Erőt meríthetünk belőlük, vagy megérthetjük, miért alakult ki egy élethelyzet itt és most a mi életünkben. Önbizalmunkat akkor helyezhetjük biztos alapokra, ha tisztában vagyunk vele, kik vagyunk és honnan, milyen "csomaggal" érkeztünk. Akár elindultál már a családfakutatás útján, akár az első lépéseket fontolgatod, egy dologban egészen biztos lehetsz: közösségben, együtt könnyebb.

Miért keresünk családi titkokat a feltárás során és mi történik amikor megtaláljuk azokat?
Hogyan induljunk el a családfakutatásban? Hogyan kezeljük a közben felmerülő kihívásokat?
Mit tehetünk, amikor úgy gondoljuk, hogy kihaltak a felmenőink és nincs kit megkérdeznünk?
Milyen technikákat és eszközöket használhatunk akár az interneten felelhető adatok alapján?

Babarik Péter a Recall Healing® magyarországi csapatának tagja, online tanulócsoportunk egyik szakmai vezetője, a saját tapasztalatain keresztül mutatja be, amit egy Recall Healing® feltáráshoz szükséges kutatás alatt megtapasztalhat egy igazságkereső, miután elindult az úton, ami egy csodálatos végtelen utazás. A résztvevők a foglalkozás első felében néhány esetpéldán keresztül kaphatnak ötleteket és eszközöket, amelyek segítségével önállóan is nekivághatnak saját családfájuk feltérképezésénél, rövid szünetet követően pedig akár hangot is adhatnak az őket foglalkoztató kérdéseknek és élethelyzeteknek, válaszokat kaphatnak, támpontokat szerezhetnek azok megoldásához, az önmunka első lépéseihez.

Témavezető: Vajai Márta és Babarik Péter

A foglalkozáson bárki részt vehet, akár végzett már Recall Healing® tanfolyamot, akár nem, azonban felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a klubokon az eszköztárának oktatásával nem foglalkozunk, ezen ismeretekre dr. Gilbert Renaud szemináriumain lehet szert tenni. Ha még nem végezte el az alaptréninget, feltétlenül ismerkedjen meg a módszerrel ide kattintva.

A rendezvényen korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni, ezért érdemes mihamarabb megváltania a jegyét. Foglalását a jelentkezéstől számított 72 órán át tudjuk tartani, a befizetésének ez idő alatt kell beérkeznie. Szeretettel várjuk!

 

Jegyárak

A jegyárak a fél napos klubfoglalkozásra biztosítják a belépést, amelyre már csak helyszínen lehet vásárolni belépőjegyet.

Helyszíni belépő

4.000 Ft
20db jegy áll még rendelkezésre

Helyszín:

Harmónia Palota

Cím: Budapest VIII., Múzeum utca 9.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097 Magyarország


Esemény kezdete: 2017. 02. 25 - 15:00 Esemény vége: 2017. 02. 25 - 19:00
Helyszín: Harmónia Palota