Korábbi előadóink

Balogh Béla

Balogh BélaÍró, hídépítőmérnök

Foglalkozását tekintve út- és hídépítőmérnök, a több százezer példányban elkelt Végső Valóság című könyv írója, aki a materializmus szellemében nőtt fel, és amíg nem találkozott a telepátia, telekinézis és hipnózis kifejezésekkel, nem is gondolta, hogy alapvetően sántíthat az a világnézet, amire a szülei és derék tanárai tanították.

Bővebben...
Domján András - Hipnoterapeuta, agykontroll oktató

Domján AndrásHipnoterapeuta, Agykontroll oktató

10 éves korában végezte el az Agykontroll tanfolyamot, édesapja Dr. Domján László honosította meg a Silva-féle Agykontroll tanfolyami szintű oktatását Magyarországon (több, mint 200.000 ember végezte el a kurzust).
2010-ben elvégezte a kanadai HTIA (Hypnotism Training Institute of Alberta), hipnózis oktató intézet képzéseit, és hipnoterapeutaként kezdett dolgozni.

Bővebben...
Dr. Almási Kitti - Pszichoterapeuta

Dr. Almási Kittiklinikai pszichológus

1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, a III.-as Pszichiátriai Ambulancián, az intézet bezárása óta magánpraxist folytat.

Bővebben...
Dr. Buda László

Dr. Buda László Orvos, pszichiáter és pszichoterapeuta

Pályája elején 20 éve hagyományos elmeosztályon dolgozott Dr. Buda László orvos, pszichiáter és pszichoterapeuta. Emelett tanított a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, és párhuzamosan 8 éves kutatásba kezdett. Komoly anyaggyűjtés, rendszerezés és publikálás után PhD. címet szerzett az alternatív/komplementer gyógyászat szociológiai és pszichológiai összefüggéseinek témakörében.

Bővebben...
Kiss Balázs Kunó -- Asztrológus, asztrozófus

Kiss Balázs Kunó Asztrológus, asztrozófus

1979-ben született és gyerekkora óta a csillagok világával foglalkozik, a vallások és spirituális tanok azóta is meghatározzák az életét. 19 évesen találkozott Richard Bach: Illúziók című könyvével, ám minden igyekezete ellenére, ezt az illúziót csak nem sikerült megtapasztalnia. Nem tudott átnyúlni a falakon, sem a vízen járkálni. Egyre jobban frusztrálta, hogy nem az történt vele, amit szeretett volna. Elmélyedt a buddhizmusban, a jógában, különféle gyógyító technikákban, és egyre-másra szembesült vele, hogy a környezetében egyetlen ember sincs birtokában annak a tökéletes, tiszta és isteni tudásnak, amiről ezek a tanítások, könyvek szólnak.

Bővebben...
Kiss József Zsolt - Műsorvezető, moderátor

Kiss József ZsoltAsztrológus, moderátor

1993-ban filozófiai végzettséget, 1996-ban média, televíziós újságírói képzettséget szerzett, majd a buddhizmus és a jóga ösvényén haladó televíziós riporterként, műsorvezetőként és újságíróként a sajtóban és internetes felületeken tevékenykedett. 1998-tól pszichodráma asszisztens és ko-terapeuta. A rádiós műsorvezetői tapasztalatát is kamatoztatta, főként társadalomkritikai, önismereti, és spiritualitás témakörökben.
2012-ben a Tan Kapuja Buddhista Egyháznál szerzett szakmai diplomát asztrológiából, majd 2015-től a Károli Gáspár Egyetem mentálhigiéniás szakán, és a Magyar Pszichodráma Egyesület felsőfokú pszichodráma vezetői képzésén végzi tanulmányait. Jelenleg asztrológiai kurzusokat tart illetve ön- és sorsismereti célú iskoláját 2016 szeptemberében indította.

 

 
Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára